Plechtigheid:

Door een storing bij KPN is de plechtigheid niet geheel uitgezonden. Crematorium De Waldhof bied hiervoor haar excuses aan. Vanaf dinsdag 12 januari kunt u de plechtigheid nogmaals bekijken.

 

 

De afscheidsplechtigheid vindt in kleine kring plaats op vrijdag 8 januari.

Voorafgaand aan de plechtigheid wordt u uitgenodigd om samen afscheid te nemen om 14.00 uur bij de Aula, Hegedyk 20, Gorredijk.

De plechtigheid kunt u bekijken via https://monuta-waldhof.uitvaart-online.nu/client. De code die u moet gebruiken is C9751MINNEMA

Laat een persoonlijk bericht achter. Klik op schrijf een nieuw bericht om een bericht aan te maken.

Laat een condolance bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
wim en christel van marle wim en christel van marle heeft geschreven op januari 8, 2021 om 4:25 pm:
Inge, Gerben en Aafke en Frans. gecondoleerd met het verlies van Henderikus. Wij wensen jullie veel sterkte om dit te verwerken. Wij denken nog vaak aan de mooie momenten samen met jullie. groeten van wim en christel.
Anton van Galen Anton van Galen heeft geschreven op januari 8, 2021 om 3:11 pm:
Inge en kinderen, Gecondoleerd met het verlies van Henderikus. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Jaren met Henderikus samengewerkt, vakantie gevierd en veel beleefd in die tijd. Later kruisten onze paden zich weer in de jachthondensport. We konden hier altijd geweldig samen over praten als we een wedstrijd bezochten. Ik vergeet nooit meer de dag waarop Henderikus de wedstrijd in Gersloot won. Wat was hij trots en ik blij voor hem. Hij was een geweldige voorjager en Jager. Ik ga hem zeker missen. Anton van Galen.
Kelly Gijsen Kelly Gijsen heeft geschreven op januari 8, 2021 om 1:22 pm:
Lieve Gerben, Frans en Inge, Mijn condoléances en mijn gebeden zijn met u. Het spijt me zo erg voor het vreselijke verlies, hij was een lieve en goede man, en zal vreselijk gemist worden.